• Gratis & vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Erkende bedrijven

OFFERTE Thuisbatterij


Thuisbatterijen slaan overtollige stroom van zonnepanelen op. Zo geniet je zelf van de zon op bewolkte dagen of ’s nachts. Je bent onafhankelijk van je netwerk en krijgt zekerheid bij storingen of black-outs, geweldig toch?

  Onafhankelijker van netwerk

  Niet alle energie die je produceert is voor eigen gebruik. Het is moeilijk om alle elektriciteit te verbruiken op het moment zelf.

  Zekerheid bij storingen of black-outs

  Een thuisbatterij is een soort van noodoplossing. Hierdoor werken je apparaten en verlichting bij een storing van het netwerk nog steeds.

  Verhindert impact prosumententarief

  In Vlaanderen krijg je voor 31/12/2020 de keuze uit twee verschillende tariefstructuren. De eerste mogelijkheid is het huidige systeem met terugdraaiende meter en prosumententarief. Een andere optie is het systeem met gedeeltelijke compensatie en netkosten op basis van wekelijkse afname.

  ONTDEK VRIJBLIJVEND PRIJZEN

  Vergelijk prijzen zonder aankoopverplichting en
  maak op die manier een doordachte keuze!
  icoon formulier
  1.

  U vult het
  beknopte formulier in

  icoon informatie
  2.

  U ontvangt vrijblijvend
  info én prijzen

  icoon rekenmachine
  3.

  U neemt de tijd
  om te vergelijken

  icoon keuze
  4.

  U beslist zelf als en
  bij wie u koopt

  60-80%
  Zelfvoorziening met een opslagbatterij.
  15-20 jaar
  Is de levensduur van de batterij.
  € 250/kWh
  De premie in Vlaanderen

  waarom Thuisbatterij

  Je slaat met een thuisbatterij de opgewekte energie van je zonnepanelen gemakkelijk op. De energieoverschotten van overdag worden gebruikt wanneer er geen rechtstreekse energie wordt gehaald uit je zonnepanelen, bijvoorbeeld ’s nachts.

  Opslagbatterij in woning.
  Opslagbatterij aan het opladen.
  Opslagbatterij aan muur.
  opslagbatterij in garage

  OP ZOEK NAAR EEN ANDERE OFFERTE?

  • alfabetisch
  • per categorie

  Wegens aanraden van een goeie vriendin kwam ik bij Kwotea terecht. Het is kinderspel om verschillende offertes te vergelijken. Zo vindt je de beste deal. Ik zou iedereen aanraden om het te gebruiken.


  Lien V. uit Vilvoorde

  gaf ons een algemene beoordeling van

  Als werkende mama van 2 kindjes is even een momentje voor mezelf niet evident, maar dankzij mijn infraroodcabine hoef ik de deur niet uit en krijg ik toch de nodige ontspanning en dat voor minder geld dan een uurtje zumba.


  Sandy D. uit Holven

  deed in januari 2020 een aanvraag voor een offerte infraroodsauna en gaf ons daarvoor

  Het is heel vervelend en ongezond om vochtproblemen te hebben in je huis en ook heel duur om het op te lossen. Gelukkig ben ik goed geholpen en kon ik heel wat besparen op de herstellingswerken door offertes te vergelijken.


  Kurt P. uit Moere

  deed in december 2020 een aanvraag voor een offerte vochtproblemen en gaf ons daarvoor

  We zaten al een tijdje met het idee om onze oude mazoutketel te laten vervangen door een warmtepomp. We zijn zeker bij het juiste adres gekomen! Het was een heel vlotte service, we werden goed geïnformeerd en kregen eerlijke prijzen. Ik ben tevreden!


  Guy K. uit Boeckhout

  deed in juni 2020 een aanvraag voor een offerte warmtepomp en gaf ons daarvoor

  Al heel lang droomden wij van een mooie veranda als aanwinst voor ons huis. Door de hoge prijzen bleef het heel lang bij dromen alleen. Tot mijn man de site van Kwoeta vond. We werden vlug verder geholpen en vonden zo vlug een aannemer waarmee het klikte. Nu zijn wij superblij met onze veranda en het prachtig zicht op de tuin! Super blij met de service.


  Sonja P. uit Alveringem

  deed in maart 2020 een aanvraag voor een offerte voor verandas en gaf ons daarvoor

  Tijdens de warme zomermaanden heb ik eens rondgekeken voor een zwembad te installeren in mijn tuin. Zo kwam ik uit op de site Kwotea waar ik een offerte aanvroeg en die mij 450 uitspaarde op de bouw ervan.


  Tom P. uit Herstappe

  deed in augustus 2020 een aanvraag voor een offerte zwembad en gaf ons daarvoor

   Veel positieve en negatieve reacties gehoord over spouwmuurisolatie, maar na een interessante offerte toch de beslissing genomen om te laten uitvoeren. 


  Louise J. uit Ichtegem

  deed in maart 2020 een aanvraag voor een offerte spouwmuurisolatie en gaf ons daarvoor